Ikke så lett som du tror

rekruttering er ikke lett. Snarere er det en vitenskap. Eller kanskje ikke, men ganske enkelt, er det ikke i noe tilfelle. Forresten, kanskje det er bare meg som krysser elendig på rekruttering. Det kan være at jeg har noen form for dysleksi i dette området. Muligheten kan dessverre ikke utelukkes. Fordi jeg har gjort noen katastrofale felrekryteringar nylig at i verste fall er vel … pinlig og i verste fall katastrofale. Jeg må derfor være mye bedre på dette området. Nå er det selvfølgelig en rekke ting som jeg ville faktisk nødt til å være noe bedre. For eksempel er jeg ikke videre på ostsufflé, den sunkne og alltid direkte, lenge før det er ferdig og det er egentlig ikke ideen. Jeg ønsker å bli bedre også. Men dessverre må jeg velge, og da er det sikkert måtte investere i rekruttering. Selv om det betyr at sufflé vil lide.

This entry was posted on Saturday, February 4th, 2012 at 9:55 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply